Påskenøtter

Hva kan DU om SKIL og kvalitetsarbeid?

Her kan du lese våre konkurransevilkår

19.03.2021

Konkurransevilkår SKIL Påskenøtter

Konkurransen foregår i perioden 24.03.2021, kl. 09:00 - 13:30

Vinn gavekort hos Choice og dra på tur i sommer.

Konkurransevilkår

SKIL Påskenøtter / quiz 2021

1. Konkurranseansvarlig
Konkurransen arrangeres av SKIL AS.

2. Om konkurransen
Konkurransen foregår i perioden 24. mars 2021, fra kl. 09:00 – 13:30.

Konkurransen foregår under LIVE-sending av SKIL-Forum. Du deltar i konkurransen ved å  fylle ut tilsendt quiz mottatt i posten og sende inn til telefonnummer 97567779 eller ved å ta bilde av svarene og sende inn til oss på melding via vår facebook-side: https://www.facebook.com/senterforkvalitetilegekontor. Du kan også delta via digitalt skjema på https://www.skilnet.no/quiz

Vinneren må ha alle svar korrekt (10 poeng), deretter trekkes vinneren vilkårlig.

Siste frist for å delta er 24.03.2021, kl: 13:30

Premien (gavekort på 3.000 kr) vil bli sendt ut i til vinneren uke 12.

Vi trekker totalt 1 vinner.

Gavekortet fra SKIL er på en verdi av kroner 3.000,- hos Nordic Choice Hotels.

Vinneren annonseres i løpet av sendingen 24. mars og kontaktes på e-post, telefon eller facebook-melding. De må respondere innen én uke for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen.

3. Gyldig deltagelse
Deltagere må være over 18 år eller sende inn samtykke fra foresatte og være ordinær og betalende deltaker ved SKIL-Forum 2021.

PERSONVERNERKLÆRING FOR PÅSKENØTTER

Hvis du vinner konkurransen vil vi ta kontakt med deg på telefon/SMS eller e-post for å be om den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg premien du har vunnet. De personopplysningene vi ber om kan være navn, adresse og andre opplysninger som kan være relevante for premien.

Vi er ansvarlig for personopplysningene vi mottar i forbindelse med konkurransen. Med mindre du har gitt et klart og tydelig samtykke til noe annet, vil vi kun bruke personopplysningene dine for å gjennomføre konkurransen. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre hvis ikke vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lover, forskrifter, myndighetsavgjørelse eller lignende.

Dersom du har gitt oss feil opplysninger, eller opplysningene dine endres, ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi får korrigert dette.

Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har registrert om deg med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen, vi trenger opplysningene for å kunne dokumentere at konkurransen er gjennomført eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt, herunder etter regnskapsloven.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.

Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig er  SKIL AS (org.nr. 91 31 49 017). Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss på e-post: [email protected]