fbpx

SKILs tjenester og tilbud

SKIL arbeider for kvalitetsutvikling og pasientsikkerhetsarbeid i legetjenester utenfor sykehus. Her finner du våre mest sentrale tilbud og tjenester.

skil kommunesamarbeid
Kommunesamarbeid

Kommunesamarbeid er en møteplass for kommuneoverleger, fastleger og andre innenfor kommunehelsetjenesten. Underveis i et samarbeid/kvalitetsseminar drøfter man hvordan man kan oppnå høy pasientsikkerhet og god kvalitet.

pexels-karolina-grabowska-4046996
SKIL-kurs for fastleger

SKIL tilbyr fastleger både kvalitetspakker (kliniske emnekurs) som gjennomføres med f.eks. smågruppen din og flere gratis e-læringskurs som du kan tas individuelt.

Kvalitetspakker og e-læringkurs

neflebluemockup_skilnet
NEFLE

NEFLE – nettside for legekontor er en intuitiv, brukervennlig og prisgunstig nettsideløsning for legekontor. NEFLE oppfyller alle kravene til i WCAG 2.1-standaren, som er et krav for nettsider i offentlig sektor.

skilforum 2022
SKIL-Forum 22. mars 2023

SKIL-Forum – et årlig nasjonalt kvalitetsforum for legetjenester. En møteplass for deg som ønsker bedre samarbeid, kvalitet og pasientsikkerhet i kommunehelsetjeneste.

beslutningsstøtte-[Converted]
Beslutningsstøtte

Du finner alle våre beslutningsstøtter på beslutning.no

couple-looking-on-the-phone-3951861
Covidinfo.no

På siden covidinfo.no har vi samlet informasjon og flere nyttige verktøy ifm. pandemien, her finner du også veiledere og beslutningsstøtte.