SKIL-Forum utsatt!


SKIL-Forum utsatt

Grunnet den pågående situasjonen med Covid-19 utsettes konferansen til 28. oktober 2020.

BERGEN / Av: Camilla Christensen

Illustrasjon: Alvilde Gether
Navnetagsene til SKIL-Forum er klare og deles ut 28. oktober i Bergen

Grunnet den pågående situasjonen med Covid-19 utsettes konferansen som skulle blitt arrangert 1.april 2020. Det er beklagelig, men vi lover et spennende arrangement senere på året.

Ny dato

Hvordan situasjonen vil utarte seg i tiden som kommer er svært usikker, men vi har valgt å sette en ny dato og flytte arrangementet til høsten. Ny dato for SKIL-Forum 2020 er satt til onsdag 28. oktober med påfølgende veiledersamling torsdag 29. oktober. Det positive er at vi allerede har fått bekreftet fra de fleste innledere og foredragsholdere at de har mulighet å delta til høsten.

Vi arbeider med å holde det allerede planlagte programmet som er publisert, men med forbehold om endringer som kommer i kjølvannet av dagens situasjon. Stedet for konferansen er uforandret og holdes som planlagt hos Clarion Hotel Bergen Airport

Sikkerhet i førersete

Sikkerheten for våre deltakere, foredragsholdere, ansatte og vertskapet for konferansen, er høyt prioritert og vi vil i tiden fremover mot ny konferanse dato gjøre de nødvendige vurderinger og følge de retningslinjer som blir gitt. Vi holder alle oppdatert dersom ytterlige endringer må gjøres i forhold til høstens konferanse.

Følg med fremover

Vi oppfordrer alle påmeldte til å følge med på eventuelle oppdateringer på våre nettsider og i sosiale medier:  Følg gjerne SKIL på Facebook her eller sjekk ut SKIL- Forum 2020 arrangement her.

Alvilde Gether
Camilla Christensen
Foto: Clarion Hotel Bergen Airport
f.v. Camilla Christensen og Alvilde Gether ønsker deg velkommen til Bergen 28 oktober 2020.